Zakelijk

Bedrijfstuinen

Naast dat hovenierbedrijf Kiep zich richt op de particulieren tuinen, weten wij ook hoe belangrijk de uitstraling van een bedrijfstuin is voor uw opdrachtgevers. Een tuin is de eerste indruk dat een potentiële opdrachtgever krijgt als deze bij uw kantoor, bedrijfs- of praktijkruimte arriveert. Hoveniersbedrijf Kiep kan de totale verzorging van uw bedrijfstuin op zich nemen zodat u altijd een goede uitstraling heeft naar uw opdrachtgevers . Naast het onderhoud van uw bedrijfstuin is het mogelijk dat wij deze herinrichten, renoveren of uw tuin volledig opnieuw laten ontwerpen en aanleggen.

Onderstaande werkzaamheden waar wij ervaring mee hebben betreft de aanleg van uw tuin:

Tuinaanleg

1. Vakkundig leeghalen van bestaande situatie zonder dat hierdoor overlast ontstaat. Wij voeren alles indien mogelijk de zelfde dag nog af.
2. Bestraten van zowel terrassen alswel parkeerplaatsen, looppaden
3. Het beplanten van beplantingsvakken met de juiste beplanting
4. Aanleg van grasmatten
5. Het realiseren van verlichting/ stroomvoorzieningen in de bedrijfstuin
6. Diverse timmerwerken

U haalt graag het beste uit uw tuin? Kleine verbeteringen en/of aanpassingen zijn soms al voldoende om uw bedrijfstuin een ander uiterlijk te geven. Onderstaand zijn de werkzaamheden genoemd waar wij ervaren in zijn. Onderhoud

1. Snoeiwerkzaamheden / grasmaaien
2. Reparatie werkzaamheden aan uw verzakte bestrating
3. Bomen snoeien, aftoppen en kappen
4. Onkruid verwijderen
5. Onderhoudsabonnement. Wij hebben diverse onderhoudscontracten of zijn op afroep basis beschikbaar
6. Gladheid bestrijding (winterseizoen)

Verkoop klaar maken

Gezien de huidige situatie op de huizenmarkt, weet hoveniersbedrijf Kiep hoe groot de meerwaarde is van een goed onderhouden tuin, en dat dit de verkoop bevordert. Om deze reden hebben wij speciaal voor makelaars en particulieren die het huis in de verkoop hebben staan een speciaal pakket samen gesteld, te noemen:

Het “Verkoopklaar pakket”. Dit pakket houdt het volgende in:

Wij zorgen binnen 1 werkdag dat uw tuin er verkoop klaar uitziet en dat potentiële kopers het gevoel hebben dat er weinig aan de tuin hoeft te worden gedaan als men over gaat tot de aanschaf van de woning.

Werkwijze van Hoveniersbedrijf Kiep

Bent u na het bezoek aan onze website geïnteresseerd wat Hoveniersbedrijf Kiep voor uw bedrijfstuin kan betekenen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op middels het volgende telefoonnummer: 06 158 72 675 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Zo kan u zich bezig houden met de doelstelling van uw organisatie, en zorgen wij voor een reeprestatief uiterlijk van uw bedrijfstuin.

  • Tuinaanleg
  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg Amsterdam